край на ограниченията

Край на ограниченията!

Превърнете фантазиите си в реалност!
За лентикулярния печат няма нищо невъзможно. Всички Ваши идеи и желания могат да бъдат осъществени с лекота, с помощта на лентикулярните ефекти. За първи път се появява технология, която буквално “грабва окото” с илюзия за дълбочина и движение!

Край на ограниченията на статичния печат!

размерът има значение

Размерът има значение!

Когато става въпрос за реклама, която трябва да бъде видяна от колкото се може повече хора, да изпъкне пред конкурентна реклама, да внуши послание или да шокира, размерът определено има значение! Съчетанието от голям размер и лентикулярен ефект постига това, което никоя друга реклама не успява!

Разнообразие от формати

В зависимост от индивидуалните нужди на всеки клиент, ние предлагаме серийно производство на разнообразие от формати - от визитка до изделие 50/70.

Пробни разпечатки (мостри) предлагаме до размер А3, а в единични бройки и къси серии - до формат 1.20/1.80 м.

Богатството от формати, между които можете да избирате и качественото изпълнение Ви гарантират изключителен продукт, с който ще спечелите всички!

Опции за гърба на изделието

При производството на лентикулярното изделие трябва да се обърне внимание не само на лицевата част, но и на гърба. Възможностите за финалното оформяне са много. Гръбчето може да остане чисто бяло (само с бяла заливка) или да се кашира с картон, който от своя страна също може да остане бял или да бъде напечатан с 1, 2, 3, 4 и повече цвята в зависимост от Вашето желание. Интересно решение би било и каширането с магнитно фолио, т.е изделието може да се превърне в лентикулярен магнит. А за още по-голямо подсилване на ефекта можете да сложите изделието в светеща кутия, която да го осветява отзад, като по този начин изображението ще изпъкне максимално.

размерът има значение

Дизайнът в помощ на лентикуляра

За да се получи перфектното лентикулярно изделие, е нужно не само добро познаване на лентикулярната технология, а и наличието на добри дизайнерски умения. В създаването на уникални 2D и 3D визии съществуват много тънкости и риск от грешки, които могат да бъдат избегнати с добър дизайн.
Нашите дизайнери имат дългогодишен опит, който им позволява да предлагат и изпълняват сложни дизайнерски решения с лекота. Лентикулярният дизайн е комбинация от изображения, цветове, подходящи лентикулярни листове и техники за обработване (преплитане), които работят заедно, за да се получи желаният ефект.
Накратко: дизайнът и лентикулярната технология вървят ръка за ръка и постигат чудеса!

Всичко за продукцията

Процесът на производство на изделието включва няколко неща:

- дизайн - това е времето, в което ние правим дизайна на заданието. Работим по проекта толкова, колкото е необходимо, за да останете Вие доволни и да сме сигурни, че не сме пропуснали нищо от Вашите изисквания и желания;
- мостра за одобрение - след като сме постигнали съгласие с Вас относно готовия проект, ние пускаме проба (мостра на изделието), за да се види реално как ще изглежда финалният продукт;
- предпечат - след одобрението на мострата ни трябват няколко дни, за да изработим прецизно проекта и да го подготвим за печат;
- печат - технологичното време за финалния печат на изделието;
- довършителни процеси - зависят от вида на изделието и Вашите желания.

Цялостното време за изработка от предпечата до готовото изделие отнема максимум 10 работни дни.

размерът има значение

Професионално оборудване

За специфичната изработка на лентикулярните изделия е необходимо добро и качествено оборудване. Ние разполагаме с най-модерна техника, която включва термално СТР, печатна машина Heidelberg CD-74, двата най-добри софтуерни продукта в бранша и добре оборудван книговезки цех.

размерът има значение

Магията на големите формати

Независимо дали се стремите да рекламирате продукт или услуга, да оставите запомнящо се послание или да привлечете интереса на потенциалните Ви клиенти, едно е сигурно - колкото по-голям формат използвате, толкова по-лесно ще успеете да постигнете целите си.
Лентикулярно изображение с голям формат привлича много повече вниманието от статични или видео реклами, като по този начин гарантира по-дълготрайно налагане на марката и по-лесни за възприемане рекламни послания. Възползвайте се от навлизането на тази нова и впечатляваща технология, която, съчетана с внушителен размер, ще Ви изстреля далеч пред конкуренцията!