5-те стъпки на успешната поръчка!

 

запитване

1. Запитване

Искате да научите повече за лентикулярния печат? Имате идеи? Нещо Ви е хрумнало? Попълнете онлайн формата за запитване, обадете ни се по телефона (02 873 11 96) или ни пишете на електронната поща! Нашите опитни консултанти ще отговорят на всичките Ви въпроси и ще Ви дадат ценна и полезна информация. Това е началото на нашата креативна връзка с Вас...

2. Среща за разговор и консултация

Всяко добро начало започва със среща. Ние искаме да Ви бъдем максимално полезни и да разберем максимално точно и детайлно Вашите желания и идеи. Затова държим да се запознаем с Вас лично и да обсъдим нещата “на четири очи”. За нас е удоволствие да се потопим в невероятната атмосфера по създаването на нови оригинални проекти, да Ви споделим нашето мнение и опит, да Ви посъветваме и предложим най-добрите варианти и да бъдем заедно от началото до края!

sreshta
запитване

3. Предоставяне на изходни материали

След изясняване на всички подробности и критерии по проекта идва време за най-важното – предоставянето на изходните материали, с които ще започнем да работим. Отново, можете напълно да разчитате на нас! Ние ще Ви помогнем да подберете правилните материали, тъй като от тях зависи изключително много качеството на крайния продукт! 

4. Мостра за одобрение

За нас е много важно клиентите ни да знаят какво ще получат накрая, затова Ви предоставяме мостра на проекта за одобрение. Максималният размер на мострата може да бъде до А3.

мостра

5. Продукция

След като получим Вашето одобрение за печат, работата е изцяло в наши ръце! Ние имаме удоволствието да сложим финалната точка на проекта, да го произведем и да Ви го предоставим в рамките на максимум 2 седмици.